PfÅA:s utbildningskryssning avgår i år tisdagen 12.3.2024 kl. 8.45 från Åbo hamn, retur samma dag kl 19.50. Välkomna med, alla medlemmar!

För den som inte är medlem, kan du rekommendera ett medlemskap i föreningen och förbundet. (Unga medlemmar under 36 år får det extra billigt första året, under 99 €/år)

Årets huvudtalare är arbetslivsprofessor Martin Nordell (även ekonomie doktor, strategiexpert, champagneriddare och den första finländaren med den amerikanska utmärkelsen Master Certificate in Champagne)

Personaldirektör Mika Wulff och en representant från fackförbundet Pro, som talar om arbetsvälmående, medverkar också i programmet.

Praktiskt

Kryssningen är en picknickkryssning Åbo-Mariehamn-Åbo med samling senast kl. 8.15 i Vikingterminalen i Åbo hamn. Kryssningen inleds med sjöfrukost i M/S Viking Glorys bufférestaurang och därefter fortsätter programmet i konferensutrymmet. Vi byter båt i Mariehamn till M/S Viking Grace och avnjuter en buffémiddag ombord. Efteråt är det fritt umgänge. Vi är tillbaka i Åbo hamn kl. 19.50 samma kväll.

ÅA-anställda kan delta i utbildningskryssningen inom ramen för sitt arbete, enligt överenskommelse med sin förman.

För våra medlemmar i Vasa ordnar vi buss från Academill dagen innan och övernattning på Sokos hotell Wiklund (i dubbelrum, eller + 30 euro för eget rum) innan kryssningen. Bussen åker tillbaka till Vasa direkt efter kryssningen.

Avgift och anmälan

Deltagaravgiften för kryssningen är 15 €.

Summan betalas in på PfÅA:s konto FI35 4309 1820 1467 91 senast en vecka innan avfärden.

Referensnummer för betalningen är 12 03246

Anmäl dig via denna e-blankett senast onsdag 15.2. 2024.

 

 

Välkomna!