PfÅA:s kulturutskott ordnar olika aktiviteter för medlemmarna. Vi gör besök på museum och utställningar, går och ser på teaterföreställningar och musikaler. Kulturutskottet arrangerar även varje år en julmiddag eller jullunch för medlemmar. Kom med och trivs tillsammans!

Du får gärna komma med förslag som du riktar till sammankallaren.

Representanter i Åbo Representanter i Vasa
Alexandra Wikström Isabel Nygård-Anturaniemi
(sammankallare) 02 215 4352 (sammankallare) 029 449 8229

Planerad verksamhet 2020 (Åbo)

Datum Evenemang Kontaktperson
januari Julfest
? Escape Room

Evenemang som ordnats i Åbo

  • 2019: Julfest på restaurang skolan (ingick öl- och ciderprovning), Chess på Svenska teatern, Middagskryssning med Rudolfina, Emil Nolde utställning på Konstmuseet, Kalevala på ÅST, Champagne-tasting på Hus Lindman, Muminvärlden (Pro)

  • 2018: Guidning på ÅST, med julmiddag, Utfärd till Nådendal (Gullranda, Casa Haartman, kyrkan och gamla stan) Besöks- och innovationscentret Joki, guidning på Kakola reningsverk, pilates, guidning på Åbo konstmuseum,

  • 2017: Guidad rundtur på Kakola fd fängelseområde, utfärd till Kuhankuono, guidad busstur i Åbo och krigstiden/efterkrigstiden och hjälpen från Göteborg, tasting med tema mousserande viner, PfÅA:s Picknick-kryssning, guidning på konstmuseet, Elina Brotherus fotoutställning.

  • 2016: Julfest med guidning på Forum Marinum, vinproving med choklad, dagsutfärd till Örö, guidad rundtur i Konserthuset + följa med repetitionerna, konstmuseet, Nils Darell-utställning.